Thursday, March 22, 2007

Loppusuora III

Huomenna on aamulla kypsyysnäyte. Alustavasti aiheeksi sovittiin Abelin ryhmät, mutta en sitten tiedä, mistä tarkkaanottaen joudun kirjoittamaan. Kuinkahan pitkä mokoman kirjoitelman täytyy edes olla? Kyllähän minä ainakin omasta mielestäni kirjoittaa osaan, mutta voi olla, että Abelin ryhmistä ei kovin paljoa sujuvaa suamenkieltä irtoa.

Kävin tänään yliopistopainossa jättämässä graduni kansitettavaksi. Kansitusvastaavaa ei löytynyt, mutta avuliaan miekkosen johdolla jätimme paperini sinne. Sieltä etsimäni nainen soittelikin sitten iltapäivällä. Olin valmistautunut siihen, että saisin odottaa graduani kauankin, mutta puhe oli jopa ensi viikosta. Saan tiedon sitten puhelimitse, kun saan käydä maksamassa itseni kipeäksi.

Lisäys vielä seuraavana aamuna: Valmistaudun kypsyysnäytteeseen lukemalla graduani. Hitto vieköön, kun tuolta edelleen löytyy painovirheitä. "... kaikillai=1, ... , n". Tekisi mieleni korjata, mutta myöhäistäpä se nyt on, eikä maksa enää vaivaa. Toivottavasti asiavirheitä ei löydy.

Toinen lisäys: Tosiaan, arvosanaksi paukahti se eximia. Oijoi, oijoi. Täytyy sanoa, että lopultakin ylitin kaikki itselleni asettamani tavoitteet, jossain vaiheessa olin täysin varma, että G:ni olisi keskivertoa huonompi.

2 Comments:

At 11:12 AM, Anonymous Anonymous said...

Pieniä virheitähän jää aina. Onnittelut todella loistavasta arvosanasta!

 
At 5:05 PM, Blogger Lord B. said...

Kiitokset vain :) Olisin vain itseltäni odottanut jonkinlaista täydellisyyttä edes painovirheiden suhteen, jos ei kerran laudaturin tavoitteluun riittäneet rahkeet ja motivaatio ;-)

 

Post a Comment

<< Home